تأمین سرمایه کیمیا

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت تأمین سرمایه کیمیا برگزار شد

مهرداد فرح‌آبادی، مدیرعامل تأمین سرمایه کیمیا، در مجمع عمومی عادی سالیانه این شرکت، گفت: 1402، برای شرکت تامین سرمایه کیمیا، سال متفاوتی بود. نیمه اول سال گذشته به فرآیند اداری اخذ مجوز فعالیت‌های مالی اختصاص داشت و کیمیا اکنون به سبدی از مجوزهای خدمات مالی متنوع از جمله مشاور عرضه، مشاور پذیرش، سبدگردانی و غیره مجهز شده است.
او گفت: در 29 فروردین ماه موافقت اصولی راه‌اندازی صندوق درآمد ثابت قابل معامله تامین سرمایه کیمیا با نماد اونیکس اخذ شد و پس از آن موفق شدیم مجوز راه‌اندازی صندوق بخشی فلزات اساسی با نماد آذرین را از سازمان بورس و اوراق بهادار دریافت کنیم.
مهرداد فرح‌آبادی ادامه داد: همزمان با انجام فرآیند اخذ مجوز صندوق‌ها، برای انتقال مدیریت صندوق بازارگردانی اختصاصی مس (نماد فملی)، اقدامات لازم انجام شد و خوشبختانه در تیرماه سال 1402 مدیریت این صندوق در اختیار تأمین سرمایه کیمیا قرار گرفت و این انتقال درآمدزایی قابل توجهی ایجاد کرد.
او افزود: همچنین با شرکت بزرگ ملی صنایع مس ایران، سایر شرکت‌های مهم معدنی و برخی از بنگاه‌های اقتصادی بورسی و غیربورسی توافقات خوبی در حوزه تامین مالی انجام شد.

مدیرعامل تامین سرمایه کیمیا با بیان اینکه فعالیت مالی شرکت، عملا در نیمه دوم سال آغاز شد، گفت: صندوق‌های اونیکس و آذرین در زمان پذیره‌نویسی با استقبال گسترده مواجه شدند. صندوق اونیکس در ساعات ابتدایی پذیره‌نویسی، 1 همت منابع جذب کرد. پذیره‌نویسی صندوق آذرین در آبان ماه نیز با ارزش 1 همتی طی دو روز به پایان رسید. این دو پذیره‌نویسی حاکی از اعتماد بزرگ خانواده بازارسرمایه به شرکت ملی صنایع مس ایران و تامین سرمایه کیمیا است.

او ادامه داد: خوشبختانه پاسخ این اعتماد داده شد و صندوق اونیکس با بازدهی موثر سالانه متوسط 31.5 درصدی همواره جزء چند صندوق برتر درآمد ثابت بازارسرمایه است و صندوق بخشی فلزات اساسی آذرین نیز با اختلاف در رتبه نخست بازدهی صندوق‌های بخشی حوزه فلزات اساسی قرار دارد.

مهرداد فرح‌آبادی افزود: کیمیا، نیمه دوم سال 1402 در تأمین مالی شش بنگاه بزرگ اقتصادی نقش آفرینی کرد و تعهد پذیره‌نویسی بالغ بر 2.2 همت را بر عهده گرفت. این عملکرد از منظر درآمدی بازدهی خوبی برای شرکت رقم زد.

مدیرعامل تامین سرمایه کیمیا به صورت‌های مالی سالانه منتهی به اسفند ماه 1402 اشاره کرد و گفت: از سوی مجموعه گروه مالی کیمیا، 593 میلیارد تومان درآمد عملیاتی برای تامین سرمایه کیمیا هدف‌گذاری شده بود و این درحالی است که تا پایان سال، 730 میلیارد تومان درآمد عملیاتی محقق شد که حاکی از رشد 123 درصدی هدف تعیین شده است.

او به سود عملیاتی تامین سرمایه کیمیا نیز اشاره کرد و ادامه داد: برای سال 1402، سود عملیاتی پیش‌بینی شده کیمیا 546 میلیارد تومان بود که به 683 میلیارد تومان رسید. این میزان در مقایسه با سود عملیاتی بودجه شده، رشد 24% را نشان می‌دهد. همچنین سود خالص 651 میلیارد تومانی شرکت در مقایسه با سود 523 میلیارد تومانی بودجه شده، رشد 24 درصدی را در پی داشت. در نهایت و با عنایت حضرت باری تعالی برای هر سهم، سود 326 ریالی محقق شد. این در حالی است که برای هر سهم سود 262 ریالی پیش‌بینی شده بود که حاکی از رشد 25 درصدی است.

مهرداد فرح‌آبادی عملکرد تامین سرمایه کیمیا در سال 1402 را با سال 1401 مقایسه کرد و ادامه داد: درآمد 730 میلیارد تومانی سال 1402، در مقایسه با درآمد 90 میلیارد تومانی سال 1401 رشد 700 درصدی را ثبت کرد. همچنین سود خالص 651 میلیارد تومانی سال 1402، در مقایسه با سود 84 میلیارد تومانی سال 1401 حاکی از رشد 673 درصدی است.

او با بیان اینکه دارایی تحت مدیریت صندوق‌های تامین سرمایه کیمیا به زودی از 10 همت عبور می‌کند، گفت: باتوجه به عملکرد بسیار درخشان همکاران بنده در صندوق‌های سرمایه‌گذاری دارایی تحت مدیریت صندوق‌ها، اکنون بالغ بر 8 همت است.

مهرداد فرح‌آبادی افزود: وظیفه صندوق بازارگردانی در ایجاد نقدشوندگی سهام شرکت بزرگ ملی صنایع مس ایران (فملی) لحظه‌ای متوقف نشد و همچنین صندوق‌های اونیکس و آذرین در شرایط نه چندان مطلوب بازارسرمایه، تکانه شدیدی را تجربه نکردند و از حیث نقدشوندگی در شرایط بسیار خوبی قرار دارند.

مدیرعامل تامین سرمایه کیمیا ادامه داد: در حوزه مشاور عرضه، مشاور پذیرش و ارزش‌گذاری 22 قرارداد با بنگاه‌های بزرگ اقتصادی بازارسرمایه امضا شده و شرکت تامین سرمایه کیمیا در حوزه تأمین مالی خدمات گسترده‌ای را به بخش مولد اقتصاد کشور ارایه می‌کند.

او با بیان اینکه بازگشایی و انجام معاملات ثانویه نماد تکیمیا در 19 تیرماه سال 1402، مهمترین رویداد شرکت محسوب می‌شود، افزود: تکیمیا از زمان پذیره‌نویسی تا امروز بازدهی 119 درصدی را ثبت کرد و یکی از نقدشونده‌ترین سهام بازار پایه فرابورس ایران محسوب می‌شود.

مدیرعامل تامین سرمایه کیمیا، به برخی از مهمترین برنامه‌های سال جاری این شرکت نیز اشاره کرد و گفت: برای انتقال نماد تکیمیا از بازار پایه فرابورس ایران به یکی از بازارهای اول یا دوم اقدامات بسیار قابل ملاحظه و موثری انجام شد. همچنین تامین مالی صنایع معدنی، انتشار انواع اوراق مالی، راه‌اندازی صندوق‌های کالایی از جمله برنامه‌های آتی تامین سرمایه کیمیا است.

مهرداد فرح‌آبادی ضمن قدردانی از حما‌یت‌های بی‌دریغ شرکت گروه مالی کیمیا مس ایرانیان به عنوان سهامدارعمده و همچنین شرکت ملی صنایع مس ایران، افزود: در پایان لازم میدانم از تمامی همکاران خصوصا هیأت مدیره بسیار حرفه‌ای و توان‌مند تامین سرمایه کیمیا نهایت سپاس و تشکر رو داشته باشم.

همچنین در پایان مجمع‌ عمومی عادی سالیانه شرکت تأمین سرمایه کیمیا با تصویب صورت‌های مالی به ازای هر سهم ۲۵۰ ریال سود نقدی تقسیم و روزنامه کثیرالانتشار هم روزنامه اطلاعات تعیین شد.